Gözden Kaçırmayın

Bandırma'da 19 Mayıs Gecesi Gökyüzünde Türk Bayrağı GörüntüsüBandırma'da 19 Mayıs Gecesi Gökyüzünde Türk Bayrağı Görüntüsü

Bandırma'da Siyasi Hazırlık ve Samimi Buluşma

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Mayıs ayı meclis toplantısı öncesinde önemli bir grup toplantısına ev sahipliği yaptı. CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla İlçe Örgütü binasında gerçekleşen toplantıda, meclis gündem maddeleri masaya yatırıldı.

Toplantıda meclis üyeleri Elif Didem Çidem ve Vedat Demir'in doğum günleri de kutlandı. Başkan Mirza, yaptığı açıklamada yeni yaşların her iki meclis üyesine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Yerel Siyasetin Perde Arkası

Bandırma'da yerel yönetim süreçleri düzenli olarak yapılan grup toplantılarıyla şekilleniyor. Bu toplantılar, meclis üyeleri arasındaki koordinasyonu güçlendirerek yerel hizmetlerin daha etkin planlanmasına olanak sağlıyor. Geçtiğimiz dönemde Bandırma Belediye Meclisi, 2026 bütçesi ve altyapı projeleri gibi önemli konuları görüşmüştü.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, 2024 yerel seçimlerinden bu yana görev yapıyor ve kentin gelişim projelerine odaklanıyor. Mirza'nın liderliğindeki belediye meclisi, Bandırma'nın kentsel dönüşüm, çevre düzenlemeleri ve sosyal belediyecilik alanlarındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Doğum günü kutlaması ise yerel siyasetin insani yüzünü ortaya koyuyor, meclis üyeleri arasındaki dayanışma ve samimi ilişkileri gözler önüne seriyor. Bu tür organizasyonlar, yerel yönetimlerde ekip ruhunun önemini vurguluyor.