Gözden Kaçırmayın
AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’DEN SALVO: “İNDİRİM DEĞİL, ALGI OPERASYONUYLA BİNDİRİM!”Yapay Zeka Balıkesir İş Dünyasıyla Buluşuyor
Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası, iş dünyasının dijital dönüşüm sürecine katkı sağlamak amacıyla önemli bir konferans düzenliyor. "Yapay Zekanın İş Hayatına Etkileri" başlıklı etkinlik, 11 Mayıs 2026 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.
Uzman İsim Deneyimlerini Paylaşacak
Konferansta teknoloji alanında tanınan isim M. Serdar Kuzuloğlu, yapay zekanın iş dünyasına etkilerini katılımcılarla paylaşacak. Kuzuloğlu, dijital dönüşüm ve teknoloji adaptasyonu konularında uzmanlığıyla biliniyor.
Etkinlik Programı ve Detaylar
Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Fatih Salonu'nda düzenlenecek etkinlik, saat 17:00'de ikramlı kokteyl ile başlayacak. Saat 17:30'da ise ana konuşma programı başlayacak. Etkinlik, Balıkesir'deki sanayici, iş insanı ve KOBİ temsilcilerine hitap ediyor.
Bölgesel Dijital Dönüşüm Hamlesi
Balıkesir'deki odalar, dijital dönüşüm konusunda düzenli etkinlikler gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz dönemde düzenlenen "Dijital Dönüşüm Destekleri Bilgilendirme Toplantısı" ile bölgedeki işletmelerin teknoloji adaptasyon sürecine destek verilmişti. Bu konferans da aynı çizgide önemli bir adım olarak öne çıkıyor.
Yapay zeka teknolojileri, Türkiye'deki işletmeler için giderek daha kritik hale geliyor. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin bu teknolojilere adaptasyonu, rekabet gücünü korumak açısından büyük önem taşıyor.
Katılımcılar, yapay zekanın iş süreçlerine entegrasyonu, verimlilik artışı ve geleceğin iş modelleri hakkında değerli bilgiler edinebilecek. Etkinlik, aynı zamanda bölgedeki iş insanları için networking fırsatı da sunacak.







Yorumlar
Yorum Yap