Kadir Gecesi'nde Dev Organizasyon
Balıkesir'de Kadir Gecesi, binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturacak büyük bir organizasyona sahne oluyor. Zağnos Paşa Meydanı, bu akşam gerçekleşecek 30 bin kişilik iftar için hazırlanıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, hemşehrilerini bu anlamlı buluşmaya davet etti.
30 Bin Kişilik Sofra Hazırlığı
Meydanda, dev iftar sofrasının kurulması için hummalı çalışmalar başladı. 30 bin kişiye hizmet verecek olan iftar organizasyonu, şehrin en büyük etkinliklerinden biri olmaya hazırlanıyor. Hazırlıklar, Kadir Gecesi'nin manevi atmosferine uygun bir şekilde sürdürülüyor.
Başkan Akın'dan Tüm Hemşehrilere Davet
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm vatandaşları iftar programına katılmaya çağırdı. Başkan Akın, Kadir Gecesi'ni birlikte idrak etmek için herkesi meydana beklediklerini ifade etti. Bu davet, şehrin tüm sakinlerini kapsıyor.
Zağnos Paşa Meydanı'nda Anlamlı Buluşma
Etkinliğin adresi, şehrin kalbi olan Zağnos Paşa Meydanı olarak belirlendi. Bu akşam gerçekleşecek iftarda, Başkan Ahmet Akın vatandaşlarla bir araya gelecek. Program, Kadir Gecesi'nin bereketi ve maneviyatı içinde, toplu bir şekilde iftar açılmasını sağlayacak.




Yorumlar
Yorum Yap