Gözden Kaçırmayın
İvrindi Belediye Başkanı Canbey'den Düğün ZiyaretiBelediye-Bakanlık İş Birliği Görüşmesi
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik'i makamında ziyaret etti. İki yetkili arasında gerçekleşen görüşmede, belediye-bakanlık iş birliği imkanları ele alındı.
Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik tarafından samimiyetle karşılanan Başkan Cankul, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Faruk Özçelik'i ziyaret ederek verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Kıymetli Bakan Yardımcımıza yakın ilgisi, samimi ev sahipliği ve hoş sohbeti için gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Bölgenin İstihdam Potansiyeli
Balıkesir'in Kepsut ilçesi, tarım ve hayvancılık alanında önemli bir potansiyele sahip. Bölgedeki istihdam imkanlarının geliştirilmesi ve sosyal güvenlik hizmetlerinin yaygınlaştırılması, yerel yönetimlerle merkezi yönetim arasındaki koordinasyonu gerektiriyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yerel yönetimlerle iş birliği protokolleri kapsamında istihdam, mesleki eğitim ve sosyal yardım programları yürütüyor. Bu kapsamda gerçekleşen ziyaretin, Kepsut ilçesinin istihdam ve sosyal politika ihtiyaçlarının ele alınmasına katkı sağlaması bekleniyor.
Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, aktif görev yapmakta olan bir bakanlık yetkilisi olarak, sosyal güvenlik ve istihdam politikalarının yerelde uygulanmasından sorumlu. Bu ziyaret, merkez-yerel iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önem taşıyor.







Yorumlar
Yorum Yap