Gözden Kaçırmayın
Balıkesir'de Arıcılara Büyük Destek: Ana Arı ve Yüzük DağıtımıMarmara Adalar'da 23 Nisan Coşkusu
Marmara Adalar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Saraylar Mahallesi'nde renkli bir çocuk şenliği düzenledi. Geçtiğimiz hafta perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte, ilçedeki çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.
Dopdolu Etkinlik Programı
Şişme oyun grupları ve engelli parkuru ile başlayan şenlikte, çocuklar fiziksel aktivitelerle enerjilerini attı. Canlı langırt ve maskotların yanı sıra animatör sunucu eşliğindeki etkinliklerle eğlence doruğa ulaştı.
Tahta bacak ve jonglör gösterileri izleyicileri büyülerken, bubble etkinliği ve bilim şov ile minikler hem eğlendi hem de öğrendi. Kukla tiyatrosu ve çocuk sanat atölyelerinde yeteneklerini keşfeden çocuklar, yaratıcılıklarını konuşturdu.
Geleneksel Oyunlar ve Panayır Keyfi
Mini disco ve yüz boyama etkinliklerinin yanı sıra el labirenti, panayır oyunları ve karga show ile çocuklar geleneksel sokak oyunlarıyla tanışma fırsatı buldu. Gün boyu süren etkinliklerde bayram coşkusu hiç dinmedi.
Marmara Adalar Belediyesi'nin düzenlediği bu organizasyon, ilçedeki çocuk nüfusunun sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Balıkesir'in bu şirin adalar ilçesinde, çocukların yaşadığı mutluluk, 23 Nisan'ın anlamını bir kez daha hatırlattı.
Belediye yetkilileri, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk, bu özel günü daha da anlamlı kıldı. Nice bayramlarda aynı neşe ve birlik içinde buluşmak dileğiyle" açıklamasında bulundu.






Yorumlar
Yorum Yap