Gözden Kaçırmayın
Bigadiç Belediyesi'nden Eğitime Destek Eli: İl Müdürü Selehattin Kal ile İşbirliği GörüşüldüÇocuklar 23 Nisan'ı Satrançla Kutladı
Bandırma Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında satranç turnuvası düzenledi. Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar strateji, sabır ve zekâ dolu bir mücadeleye start verdi.
İlk Hamle Meclis Üyesinden
Turnuvanın açılış hamlesini Bandırma Belediye Meclis Üyesi Elif Didem Çidem gerçekleştirdi. Çidem'in yaptığı sembolik ilk hamleyle turnuva resmen başladı. Çocukların bayram coşkusunu satrançla taçlandırdığı organizasyonda tüm sporculara başarılar dilendi.
Tarihi Binada Spor ve Eğitim
Etkinliğe ev sahipliği yapan Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi, Bandırma Belediyesi'nin eski hizmet binasının dönüştürülmesiyle gençlere hizmet veren bir kompleks. Merkez, çeşitli spor aktivitelerine ve kurslara ev sahipliği yapıyor.
Düzenlenen turnuvayla ilgili açıklama yapan yetkililer, çocukların gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemde de süreceğini belirtti. Katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.




Yorumlar
Yorum Yap