Gözden Kaçırmayın
AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’DEN SALVO: “İNDİRİM DEĞİL, ALGI OPERASYONUYLA BİNDİRİM!”İstanbul'un Küresel Marka Değeri Güçleniyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Formula 1 Türkiye Grand Prix Tanıtım Programı, otomobil sporları tutkunlarını heyecanlandırdı. Türkiye'nin uluslararası arenadaki görünürlüğünü artıracak bu organizasyon, İstanbul'un küresel marka değerini pekiştiren önemli bir adım olarak öne çıkıyor.
Pozitif Tanıtım ve Ekonomik Kazanım
AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka'nın da vurguladığı gibi, Formula 1'in Türkiye'ye dönüşü oluşturacağı pozitif tanıtım gücüyle ülkenin kazanımlarını büyütecek. Organizasyonun turizm, ekonomi ve uluslararası yatırım açısından önemli fırsatlar sunması bekleniyor.
İstanbul Park Pisti: Teknik Hazırlık Tamam
"Pist hazır, İstanbul hazır, Türkiye hazır" sloganıyla duyurulan organizasyon için İstanbul Park Pisti'nin teknik altyapısının tamamlandığı belirtildi. 5.3 km uzunluğundaki pist, 14 dönüşü ve zorlu virajlarıyla Formula 1 pilotları için heyecan verici bir mücadele alanı sunuyor.
Sosyal Medyadan Coşkulu Destek
AK Partili siyasetçiler sosyal medyadan #TurkishGP ve #F1 etiketleriyle organizasyona destek verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti MKYK Üyesi Acar Faruka ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mehmet Aydemir'in yanı sıra Hakan Aka da paylaşımlarıyla organizasyonun önemine dikkat çekti.
Formula 1'in Türkiye Tarihçesi
İstanbul Park Pisti, 2005-2011 yılları arasında yedi kez Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapmıştı. 2020 ve 2021 sezonlarında pandemi nedeniyle düzenlenen yarışların ardından, pistin kalıcı olarak yarış takvimine dönmesi motorsporları hayranları arasında büyük sevinç yarattı.







Yorumlar
Yorum Yap