Gözden Kaçırmayın

Ayvalık'ta Kur'an Kurslarına Denetim ZiyaretiAyvalık'ta Kur'an Kurslarına Denetim Ziyareti

Sahil Güvenlik Botları Çocuk Bayramı'nda Halkla Buluşuyor

Balıkesir Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında önemli bir hizmete imza atıyor. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı'na bağlı iki bot, bayram dolayısıyla halkın ziyaretine açılacak.

Ziyaret Detayları ve Saatleri

TCSG 28 Botu Edremit Akçay Şehir İskelesi'nde, TCSG 905 Botu ise Ayvalık Ayvalık Merkez İskelesi'nde 23 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 09:00 ile 17:00 arasında ziyaret edilebilecek. Tüm halkımız davetlidir.

Sahil Güvenlik Botlarının Önemi

Sahil Güvenlik botları, denizlerimizdeki güvenlik operasyonlarında kritik rol oynuyor. Arama kurtarma, denizde emniyet ve güvenlik ile kıyı güvenliği gibi hayati görevleri bulunan bu botlar, vatandaşların denizlerdeki güvenliğini sağlamak için 7/24 görev yapıyor.

Çocuklara Özel Deneyim

23 Nisan'ın çocuklara armağan edilmiş bir bayram olması nedeniyle özellikle çocukların bu ziyaretten büyük keyif alması bekleniyor. Aileler çocuklarıyla birlikte gelerek hem bayram coşkusunu yaşayacak hem de Sahil Güvenlik'in çalışmalarını yakından görme fırsatı bulacak.

Balıkesir Valiliği, vatandaşları bu özel etkinliğe katılmaya davet ediyor.