Gözden Kaçırmayın

İvrindi Belediye Başkanı Canbey'den Düğün Ziyaretiİvrindi Belediye Başkanı Canbey'den Düğün Ziyareti

Belediye Başkanları Arasında Nezaket Ziyareti

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, geçtiğimiz dönemde eski Burhaniye Belediye Başkanı ve halen Tariş Birlik Başkanı olarak görev yapan Fikret Akova'ya gerçekleştirdiği nezaket ziyareti için teşekkürlerini iletti.

Başkan Ertaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önceki Dönem Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'ya nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Yerel Yönetimde İş Birliği

Balıkesir'in iki önemli ilçesinin belediye başkanları arasında gerçekleşen bu ziyaret, yerel yönetimler arasındaki iletişim ve iş birliğinin önemine vurgu yapıyor. Bölgesel kalkınma ve hizmetlerin koordineli şekilde yürütülmesi açısından bu tür temaslar büyük önem taşıyor.

Fikret Akova'nın hem eski belediye başkanlığı hem de Tariş Birlik Başkanlığı görevi nedeniyle bölge tarımı ve ekonomisi konusundaki deneyimi, bu ziyaretin aynı zamanda sektörel iş birlikleri için de bir fırsat oluşturduğu düşünülüyor.