Gözden Kaçırmayın

Bandırma Müftülüğü Haydar Çavuş Camii'nde Sabah Namazı Buluşması DüzenliyorBandırma Müftülüğü Haydar Çavuş Camii'nde Sabah Namazı Buluşması Düzenliyor

Marmara Adalar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Avşa Adası'nda gerçekleştireceği kapsamlı şenlikle kutlayacak. Gün boyu sürecek etkinliklerde adanın çocukları ve aileleri unutulmaz anlar yaşayacak.

Renkli Etkinliklerle Dolu Bir Bayram

Şenlik alanında çocuklar için hazırlanan şişme oyun grupları, engelli parkuru ve canlı langırt büyük ilgi görecek. Maskotlar ve animatör sunucu eşliğinde renklenen program, minik misafirlere keyifli anlar yaşatacak. Tahta bacak ve jonglör gösterileri, bubble etkinliği ve bilim show ile zenginleştirilecek şenlikte, kukla tiyatrosu ve çocuk sanat atölyeleri hem eğlendiren hem de öğretici deneyimler sunacak.

Geleneksel Oyunlarla Coşku Sürdürülecek

Mini disco, yüz boyama, el labirenti, panayır oyunları, karga show ve geleneksel sokak oyunlarıyla bayram coşkusu gün boyu sürecek. Çocukların yüzündeki mutluluk ifadeleri, 23 Nisan'ın en güzel yansıması olacak.

Marmara Adalar'da Çocuk Bayramı Geleneği

Marmara Adalar Belediyesi, bölgedeki ada yaşamının özelliklerini dikkate alarak çocuklar için özel etkinlikler düzenlemeye özen gösteriyor. Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası, yaz sezonunda turist yoğunluğu yaşarken, yerel halkın katılımıyla gerçekleşecek bu tür etkinlikler ada yaşamının sosyal dokusunu güçlendiriyor. Belediye yetkilileri, çocukların bayram coşkusunu doyasıya yaşaması için tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" mesajı verdi.