Gözden Kaçırmayın
Büyükşehirden Bandırma’ya İkinci Gençlik MerkeziKınalar Mahallesi'nin çehresi değişiyor
Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, 20 Nisan 2026 Pazartesi günü başlayacak parke taş döşeme çalışmaları öncesinde Kınalar Mahallesi'nde saha incelemesi gerçekleştirdi.
Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Palaz, bölgenin altyapı ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. Yapılan görüşmelerde mahallenin daha düzenli ve konforlu bir yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
150 bin metrekarelik kapsamlı proje
Gönen Belediyesi'nin ilçe genelinde yürüttüğü parke taş çalışmaları kapsamında yaklaşık 150 bin metrekare alanda düzenleme yapılması planlanıyor. Kınalar Mahallesi'nde başlayacak çalışma, bu kapsamlı projenin önemli bir ayağını oluşturuyor.
Belediye yetkilileri, yüklenici firma ile imzalanan sözleşme çerçevesinde çalışmaların titizlikle yürütüleceğini belirtiyor. Bölge sakinleri, Pazartesi günü başlayacak çalışmaların mahallenin görünümünü ve yaşam kalitesini önemli ölçüde iyileştireceğini ifade ediyor.
Mahalle sakinlerinden memnuniyet
Kınalar Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı'nın ziyaretinden ve yakında başlayacak olan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlar, özellikle yağışlı havalarda sorun yaşanan yolların parke taş ile kaplanacak olmasının büyük bir rahatlık sağlayacağını vurguladılar.
Gönen'de 2023 yılı verilerine göre 75.572 kişinin yaşadığı bilinirken, Kınalar Mahallesi'nin de ilçenin önemli yerleşim noktalarından biri olduğu kaydediliyor.
Editör Yorumu
Yerel yönetimlerin mahalle ölçeğindeki bu tür altyapı çalışmaları, vatandaşların günlük yaşam kalitesini doğrudan etkiliyor. Parke taş döşeme çalışmaları sadece estetik bir iyileştirme değil, aynı zamanda güvenli ve sağlam bir yürüme yüzeyi sağlayarak özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların hareketliliğini kolaylaştırıyor. Gönen Belediyesi'nin mahalle bazlı bu yaklaşımı, yerel ihtiyaçlara odaklanmanın önemini bir kez daha gösteriyor.





Yorumlar
Yorum Yap