Gözden Kaçırmayın
Balıkesir'de Arıcılara Büyük Destek: Ana Arı ve Yüzük DağıtımıBandırma Müftülüğü, komşu ilçe Erdek'in Çakıl Mahallesi'nde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Camii inşaatı için yardım toplama amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz cuma günü düzenlenen programda Bandırma İlçe Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, Çakıl Mahallesi'nde cuma namazını kıldırdı. Namaz sonrasında üniversite camii inşaatına destek çağrısında bulunuldu.
Geniş Katılımlı Destek
Ziyaret programına Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Bandırma İlçe Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, Erdek İlçe Müftüsü Doğan Eygün, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Hikmet Atan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Zengin, Bandırma STK'lar Birliği Başkanı Kanver Şener, Bandırma Üniversite Camii Dernek Başkanı Mehmet Yüzbaşı ve Aksakal Yeni Camii İmam Hatibi Koray Arslan katıldı.
Üniversite-Müftülük İşbirliği
Program, üniversite yönetimi ile müftülük arasındaki güçlü işbirliğinin bir göstergesi oldu. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi yerleşkesinde inşa edilecek cami, hem öğrencilerin hem de akademik personelin ibadet ihtiyacını karşılayacak önemli bir dini merkez olacak. Cami inşaatının tamamlanmasıyla birlikte üniversite yerleşkesindeki dini hizmetlerin daha düzenli ve kaliteli şekilde yürütülmesi hedefleniyor. Proje, üniversite camii derneği öncülüğünde yürütülürken, bölge halkından ve hayırseverlerden destek bekleniyor.






Yorumlar
Yorum Yap