Gözden Kaçırmayın
Balıkesir İtfaiyesi Türkiye’nin En İyileri ArasındaSendikal dayanışma Balıkesir'de buluştu
Balıkesir'de sendikalar arası dayanışma geleneği yeni bir ziyaretle pekiştirildi. Balıkesir Belediye İş Sendikası 1 Nolu Şube yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Balıkesir Şube Başkanlığı görevine seçilen Özmen Karadağ'ı makamında ziyaret etti.
Nezaket ziyaretinde tebrik ve başarı temennileri
Ziyaret sırasında Belediye İş Sendikası yönetimi, Karadağ'a yeni görevinde başarılar diledi. Sendika yöneticileri, Karadağ'ın ev sahipliği için teşekkürlerini ileterek, sendikalar arası iş birliğinin önemini vurguladılar.
TES-İŞ'in Balıkesir'deki köklü geçmişi
TES-İŞ, Türkiye'nin en köklü enerji sektörü sendikalarından biri olarak 1963 yılında Ankara'da kuruldu. Enerji, su ve gaz iş kollarında faaliyet gösteren sendikanın Balıkesir şubesi, bölgedeki enerji sektörü çalışanlarının hak ve menfaatlerini korumak için çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye-İş Sendikası'nın yerel etkisi
Balıkesir Belediye İş Sendikası ise Türkiye Belediyeler ve Genel Hizmetler İşçileri Sendikası'na bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Belediye çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarını korumak amacıyla çalışmalar yürüten sendika, Balıkesir'deki yerel yönetim çalışanları için önemli bir temsil görevi üstleniyor.
Bu tür protokol ziyaretleri, sendikalar arası iletişimin güçlendirilmesi ve dayanışma kültürünün pekiştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Balıkesir'deki sendikacılık hareketi, bu tür nezaket ziyaretleriyle karşılıklı saygı ve iş birliği zeminini güçlendirmeye devam ediyor.







Yorumlar
Yorum Yap