Gözden Kaçırmayın
AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’DEN SALVO: “İNDİRİM DEĞİL, ALGI OPERASYONUYLA BİNDİRİM!”İnşaat Sektörünün Nabzı Karesi'nde Atıyor
AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Balıkesir'in inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek sektörün güncel durumunu ve gelecek perspektifini masaya yatırdı.
İlçe Başkanı'ndan Esnaf Odası'na Anlamlı Ziyaret
Geçtiğimiz dönemde gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Balıkesir Umum İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kınış'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Karesi ilçesi ve Balıkesir genelindeki inşaat sektörünün mevcut durumu, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.
Şehrin gelişimi için ortak akıl: Ziyaret sırasında şehrin imar ve kalkınmasına yönelik projelerde esnaf- siyaset işbirliğinin önemi vurgulandı. İnşaat sektörünün istihdamdaki kritik rolü ve ekonomideki lokomotif etkisi üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Esnafın Güçlenmesi İçin Adım Adım
Görüşmede, inşaat esnafının karşılaştığı finansman, malzeme temini ve nitelikli işgücü gibi zorluklara çözüm yolları arandı. Sektör temsilcilerinin talepleri dinlenerek, yerel yönetimler ve merkezi hükümet nezdinde yapılabilecek girişimler konuşuldu.
Balıkesir'in inşaat hacmi: Balıkesir, son yıllarda artan konut ve altyapı yatırımlarıyla Marmara Bölgesi'nin önemli inşaat merkezlerinden biri haline geldi. Kentsel dönüşüm projeleri ve organize sanayi bölgelerindeki yatırımlar sektörü canlı tutuyor.
Teşekkür ve Başarı Temennileri
AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede Odanın misafirperverliği için Başkan Mehmet Kınış'a teşekkür etti. Aka, "Esnafımızın her zaman yanındayız. Sektörümüzün güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" mesajını verdi.
Balıkesir Umum İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, il genelinde 500'ü aşkın inşaat firması ve esnafı temsil ediyor. Odanın son dönemde düzenlediği mesleki eğitim programları ve sektör buluşmaları, inşaat camiasının gelişimine katkı sağlıyor.







Yorumlar
Yorum Yap