Gözden Kaçırmayın

Prof. Dr. Murat Baş, Longevity beslenmeyi anlattıProf. Dr. Murat Baş, Longevity beslenmeyi anlattı

Sendika-İdare İş Birliği Görüşmesi

Öz Sağlık-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Hakan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Nisan 2026 tarihinde Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, sağlık çalışanlarının sorunları ve sendikal faaliyetler ele alındı.

Görüşmede Neler Konuşuldu?

Ziyaret kapsamında, Balıkesir ilindeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Sendika temsilcileri, sahadaki güncel gelişmeleri ve üyelerinin beklentilerini iletti.

Sağlık Çalışanlarının Sesi

Öz Sağlık-İş Sendikası, Türkiye genelinde 50 binden fazla sağlık çalışanını temsil eden önemli bir sendikal yapılanmadır. Balıkesir şubesi ise il genelindeki hastane ve sağlık kuruluşlarında görev yapan binlerce çalışanın haklarını korumak için faaliyet gösteriyor.

Kurumsal İş Birliği Vurgusu

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çavdar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümünde sendikalarla iş birliğinin önemini vurguladı. Balıkesir'deki sağlık hizmetlerinin daha iyi noktaya gelmesi için tüm paydaşlarla ortak çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Balıkesir'de 20'ye yakın hastane ve 150'den fazla aile sağlığı merkezi bulunuyor. Bu kurumlarda görev yapan sağlık çalışanlarının mesleki sorunları ve beklentileri, düzenli olarak yapılan bu tür görüşmelerle masaya yatırılıyor.