Gözden Kaçırmayın

Bigadiç Belediye Başkanı Göksel: 2 Yıllık Süreç DeğerlendirildiBigadiç Belediye Başkanı Göksel: 2 Yıllık Süreç Değerlendirildi

Marmara Adalar Belediye Başkanı Dinçer, Gençler ve Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, sabah saatlerinde Kole Ada Cafe'de gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Gençlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer, samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Günün devamında ise Topağaç ve Gündoğdu Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Dinçer, hemşehrilerinin taleplerini dinleyerek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Gençlik ve Vatandaş Odaklı Yönetim

Marmara Adalar Belediyesi, gençlerle doğrudan iletişim kurma ve yerel halkın ihtiyaçlarını dinleme konusunda önemli adımlar atıyor. Kole Ada Cafe, belediye tarafından halkın hizmetine sunulan önemli sosyal tesislerden biri olarak bölge halkının buluşma noktası haline gelmiştir.

Mahalle Ziyaretleriyle Yerel Dinamikler

Topağaç ve Gündoğdu Mahalleleri, Marmara Adaları'nın önemli yerleşim birimleri arasında yer alıyor. Belediye başkanının düzenli mahalle ziyaretleri, yerel yönetimin vatandaşlarla doğrudan iletişim kurma ve bölgenin ihtiyaçlarını birinci elden tespit etme çabalarının bir parçası olarak öne çıkıyor.