Gözden Kaçırmayın

Büyükşehir, atıl depoları modern spor kompleksine dönüştürdü  Akın’dan spora ve sporcuya büyük destekBüyükşehir, atıl depoları modern spor kompleksine dönüştürdü Akın’dan spora ve sporcuya büyük destek

Edremitspor Camiası Ramazan İftarında Bir Araya Geldi


Edremitspor Kulübü Başkanı Cavit Cebeci, kulüp yöneticileri ve Genç Edrolular Taraftar Derneği Başkanı Taner Öktem, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Edremit'te düzenlediği iftar programına katıldı.


Yönetim ve Taraftar Dayanışması


İftar sofrasında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş da hazır bulundu. Sadece sahadaki mücadelede değil, sosyal hayatın her alanında birlik beraberlik içinde olan Edremitspor camiası, Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı.


Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi


Etkinlikte vatandaşlarla da bir araya gelen kulüp temsilcileri, Ramazan'ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu hep birlikte paylaştı. Yapılan duaların ve tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunuldu.


"Sahada ve Hayatta Hep Birlikteyiz"


Edremitspor camiası, "Sadece sahada değil, her zaman birlikte güçlüyüz" mesajı vererek, kulüp
  • taraftar bütünleşmesinin önemine bir kez daha vurgu yaptı. #ŞanlıEdro ve #1966Edremitspor hashtag'leriyle sosyal medyada da paylaşılan bu anlamlı buluşma, takımın gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.