Gözden Kaçırmayın

Marmara Adalar'da 23 Nisan Şenliği: Çocuklar Bayramı Coşkuyla KutladıMarmara Adalar'da 23 Nisan Şenliği: Çocuklar Bayramı Coşkuyla Kutladı

Edremit Belediye Başkanı'ndan Hayvanseverlere Teminat

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, hayvanseverlerin beklentilerine yanıt veren bir açıklama yaptı. Başkan Ertaş, "Bundan sonra daha dikkatli ve hassas olacağız, bana güvenebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde hayvan hakları konusunda yaşanan tartışmaların ardından gelen bu açıklama, bölgedeki hayvanseverler tarafından olumlu karşılandı. Belediye başkanının bu sözleri, hayvanların refahı konusunda yeni bir yaklaşımın habercisi olarak yorumlanıyor.

Editör Yorumu

Belediye başkanlarının hayvan hakları konusundaki taahhütleri, yerel yönetimlerin bu alandaki sorumluluklarının artan önemini gösteriyor. Ancak bu sözlerin somut politikalara ve uygulamalara dönüşüp dönüşmeyeceği, Edremit'teki hayvanseverlerin en çok merak ettiği konu olmaya devam edecek.