Bandırma’da Okul Servisi Kazası: Yaralı Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı « Balıkesir Haber Ajansı

2 Aralık 2025 - 15:31

Bandırma’da Okul Servisi Kazası: Yaralı Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

Bandırma’da Okul Servisi Kazası: Yaralı Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
Son Güncelleme :

02 Aralık 2025 - 13:21

Bandırma’da Meydana Gelen Servis Kazası

Bandırma’da bir okul servisinin karıştığı trafik kazasında yaralanan öğrenciler, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından öğrencilere acil sağlık müdahalesi yapıldı ve tedavilerine başlandı.

Başkan Akın’dan Geçmiş Olsun Mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, kaza haberi üzerine bir açıklama yaparak yaralı öğrencilere acil şifalar diledi. Başkan Akın, tüm öğrencileri ve ailelerine de geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu açıklama, yetkililerin olaya hızlı müdahalesinin ve toplumsal desteğin bir göstergesi oldu.

Kazanın Detayları ve Sağlık Durumu

Kazanın nasıl meydana geldiği ve öğrencilerin mevcut sağlık durumlarına ilişkin detaylı bilgi henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. Ancak, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaralılara anında müdahale ettiği biliniyor. İlgili birimler, kazanın nedenlerini araştırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.